Șapte copii de la Academia "U" Cluj Luceafărul au ajuns la spital, după ce au mâncat la restaurantul hotelului din Craiova unde erau cazaţi

Poliția și Direcția de Sănătate Publică au deschis o anchetă în acest caz.

Tinerii fotbaliști, aflați într-un turneu la Craiova, s-au simțit rău după cină și au ajuns la spital cu stări de vomă și diaree. Oficialii echipei spun că patru dintre ei au rămas internați la Spitalul Județean din Craiova.

“Veștile sunt şi triste …din păcate. Aseară, după masa de cină, 7 copii au avut stări de vomă şi diaree. Copiii au fost luați cu salvarea şi duşi la spital, unde 4 au rămas în perfuzii până dimineaţă !!!! Rezultatul analizelor… toxiinfecţie alimentară!!! Din păcate, nu am găsit înţelegere la echipa adversă să amânăm jocul de dimineaţă, care era programat la ora 9.

Copii au ieșit din spital la ora 7-8, când abia le-au scos perfuziile din mână!!!!! Am jucat …am câștigat!!!!!!! Rămâne un semn de intrebare… de ce din sute de persoane care au mâncat la acest hotel unde suntem cazați noi și echipa LPS Timișoara, doar la copii noştri a apărut această toxiinfecţie alimentară?????? Pe rol a intervenit politia si persoanele abilitate pentru a face lumină în acest caz!!!!

Multumim reprezentanțiilor FRF care aseară au fost la copii în spital şi au fost alături de noi în demersul de a amâna acest joc, dar nu se putea fără acordul echipei din Vaslui… de Fair Play oare a auzit domnul antrenor?????? Felicitări copiilor care în acest ultim joc au întors rezultatul de la 0-1 şi au obținut o victorie extrem de muncită şi meritată!!!! Bravo Gigi…bravo Gufi şi Cosmin!!!!!! După masă, vom juca Finala Naţională!!!”, au scris pe Facebook reprezentanţii Academiei "U" Cluj Luceafărul.

Comenteaza