Sandomierski, interviu în Polonia despre stilul de joc al CFR-ului: “Omorâm meciurile cu defensiva”

Sandomierski, interviu în Polonia despre stilul de joc al CFR-ului: “Omorâm meciurile cu defensiva”
| Foto: sportowefakty.pl

Portarul campioanei a oferit primele impresii de la sosirea în Gruia și le-a dezvăluit polonezilor care este punctul forte al “feroviarilor”.

Sosit la CFR Cluj în perioada de mercato din iarnă, Greogrz Sandomierski și-a acceptat încă din start statutul de rezervă a lui Arlauskis. Polonezul a evoluat într-o singură partidă, remiza albă de la Mediaș, de la finalul sezonului regulat. Cu toate acestea, goalkeeper-ul a oferit în presa din Polonia detalii despre stilul de joc al formației din Gruia.

“Multe echipe vor să joace fotbal, să înceapă acțiunile din propria lor jumătate. Noi jucăm puţin diferit. Avem cea mai bună defensivă din campionat. Este foarte important să nu riscăm, să jucăm simplu. Omorâm meciurile cu defensiva şi organizarea noastră.

Adversarii de multe ori nici nu şutează pe poartă, iar noi jucăm pe contraatac. Rezultatele îl apară pe Dan Petrescu. Am auzit că jucăm urât, dar răspunsul este clasamentul și performanța pe care am făcut-o în Europa League”, a explicat Sandomierski.

Comenteaza