Sănătatea i-a pus gând rău lui Becali: ”Vrem revanșa”

Sănătatea i-a pus gând rău lui Becali: ”Vrem revanșa”
Dintre toate echipele clujene angrenate în 16-imile Cupei, Sănătatea va avea cea mai dificilă misiune. ”Virușii verzi” au picat cu vicecampioana României FCSB. Ardelenii i-au pus însă gând rău formației conduse de Gigi Becali.

Duelul este programat în perioada 24-26 octombrie, la Cluj. Finanțatorul Sănătății, Aurelian Ghișa, își dorește o revanșă în fața steliștilor după eliminarea din 2011. "Roș-albaștrii" au câștigat atunci cu 4-0, într-un joc disputat la Buzău, în faza 16-imilor.

"Majoritatea jucătorilor și-au dorit o echipă mare. Personal, mă bucur că avem ocazia să jucăm din nou cu Steaua. E o echipă titrată în fotbalul românesc, este angrenată în cupele europene. Este o onoare să-i întâlnim din nou. Avem și ocazia unei revanșe. În 2011 am jucat cu ei la Buzău. A fost un drum lung și costisitor.

Tot ce pot spune e că meciul de acum va fi cu siguranță la Cluj. Eu sper că pe Cluj Arena. Să vină cât mai mulți clujeni la meci, să vadă cum evoluăm în fața Stelei. În 2011 ne-au încurajat doar 100 de veterinari veniți din toată țara", a povestit Ghișa, pentru ZIUA de CLUJ.

Dacă nu vor putea juca pe Cluj Arena, "Virușii" iau în calcul și stadionul lui CFR Cluj. "Am mai jucat acolo în 2007, cu Dinamo. Vom face în aceste zile niște demersuri, să vedem unde va fi locul de desfășurare".

Sănătatea Cluj ocupă locul 10 în Liga a III-a, cu 8 puncte. Este repartizată în aceeași serie cu Universitatea Cluj. În ultima rundă, cele două formații au remizat, scor 0-0. FCSB se află pe 2 în Liga 1, cu 32 puncte.

CFR Cluj (liderul Ligii 1) a picat în 16-imi cu FC Botoșani (locul 5 din Liga 1). Universitatea (locul 7 în Liga a III-a) a picat cu Știința Miroslava (locul 17 în Liga a 2-a).

Comenteaza