Foto Șah-Mat! „Fotografia secolului” în fotbal. Messi, alături de Cristiano Ronaldo într-o campanie înainte de Mondialul din Qatar

Șah-Mat! „Fotografia secolului” în fotbal. Messi, alături de Cristiano Ronaldo într-o campanie înainte de Mondialul din Qatar
| Foto: Louis Vuitton

Ambii jucători au postat aceeaşi imagine pe contul lor de Instagram, în care pot fi văzuţi faţă în faţă în timp ce joacă o partidă de şah care are ca tablă o valiză Louis Vuitton, conform Marca.

Aceasta este o campanie publicitară plătită de brandul francez. Poza postată de către cei doi fotbalişti a fost apreciată de milioane de oameni în timp record.

Cei doi fotbalişti au scris acelaşi lucru: „Victoria este o stare de spirit".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Foarte multe persoane au scris în comentarii că este „poza secolului".

Ronaldo are numai cuvinte de laudă la adresa lui Messi

Cristiano Ronaldo i-a acordat în ultimele săptămâni un interviu lui Piers Morgan, care a fost difuzat în această săptămână, înainte de Cupa Mondială FIFA Qatar 2022.

Portughezul a vorbit despre diverse subiecte, dar comentariile sale cu privire la Lionel Messi i-au lăsat pe mulţi uimiţi, deoarece a spus că vrea să fie prieten cu acesta şi să aibă o relaţie similară cu cea pe care o aveau Maradona şi Pelé.

„Este un jucător extraordinar. Magic. Top. Ca persoană, împărţim scena 16 ani. Imaginaţi-vă, 16 ani. Deci, am o relaţie grozavă cu el", a declarat Ronaldo pentru Morgan.

Comenteaza