Sabău speră la o prestație cât mai bună în meciul cu Hermannstadt: "E important ca jucătorii să nu își piardă concentrarea"

Sabău speră la o prestație cât mai bună în meciul cu Hermannstadt: "E important ca jucătorii să nu își piardă concentrarea"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Vineri, Universitatea Cluj are ultima repetiție înainte de finala Cupei, chiar pe terenul pe care se va disputa ultimul act al competiției.

Runda cu numărul 9 a play-out-ului îi pune pe "studenți" față în față cu Hermannstadt. Ambele formații au scăpat de grijile retrogradării, unica miză a partidei fiind locul ocupat la finalul sezonului.

Ioan Ovidiu Sabău speră într-o evoluție cât mai bună a elevilor săi la Sibiu, având în vedere că după doar câteva zile clujenii vor reveni pe acea arenă pentru a disputa finala Cupei României.

"Va fi un joc în care ambele echipe au ca obiectiv doar un loc mai sus în clasament. Preocuparea mea e să nu se accidenteze nimeni și nu cred că se mai pune problema ca cineva să ia cartonaș roșu.

Trebuie să avem concentrarea pentru un meci oficial, gândindu-ne la meciul de miercuri. Am mai jucat două meciuri acolo și e un avantaj.

Mă voi baza pe cei care au jucat, care au ritm și nu vreau să îi scot din acest ritm. Cred că e important ca jucătorii să nu își piardă concentrarea", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt este programată vineri, 19 mai, de la 17:30.

Comenteaza