Sabău speră ca Pițian și Mitrea să nu aibă de suferit după cartonașele încasate la Sibiu: "Există VAR și cred că trebuie să analizeze foarte corect"

Sabău speră ca Pițian și Mitrea să nu aibă de suferit după cartonașele încasate la Sibiu: "Există VAR și cred că trebuie să analizeze foarte corect"
| Foto: captura video Orange Sport

Antrenorul a oferit punctul său de vedere în legătură cu cele întâmplate pe finalul întâlnirii dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt.

În scandalul petrecut la finalul meciului din play-out, încheiat 1-1, Bogdan Mitrea și Andrei Pițian s-au numărat printre protagoniști. Dacă primul a fost ceva mai vocal și s-a îndreptat spre banca gazdelor, cel de-al doilea a încercat mereu să aplaneze situația.

Cu toate acestea, ambii au încasat cartonașul roșu, iar Ioan Ovidiu Sabău rămâne fără doi dintre cei 4 fundași centrali din lot. Antrenorul e îngrijorat în legătură cu această situație și speră ca jucătorii să nu fie suspendați pentru o perioadă îndelungată.

"Există VAR și cred că trebuie să analizeze foarte corect. Dacă într-adevăr sunt vinovați vor plăti. Nu mi se pare corect să primești roșu doar pentru că te afli într-un grup. Pițian nu a lovit, a intrat doar să protejeze.

Nu cred că Mitrea ar fi lovit pe cineva. Mie îmi pare rău pentru că am nevoie. Avem meciurile cu Petrolul și Oțelul, dacă mi se accidentează un fundaș central? Sper să nu se întâmple. Nici ei nu ar fi trebuit să meargă acolo", a spus tehnicianul la finalul partidei.

Comenteaza