Sabău, mulțumit chiar dacă "studenții" au pierdut cu FC Nürnberg: "Îmi place că jucătorii se implică"

Sabău, mulțumit chiar dacă "studenții" au pierdut cu FC Nürnberg: "Îmi place că jucătorii se implică"
| Foto: FC Universitatea Cluj

În ciuda eșecului, evoluția "Șepcilor roșii" a fost pe placul directorului tehnic al Universității Cluj.

Într-un joc cu două reprize de câte 30 de minute, "studenții" au fost învinși de divizionara secundă din Germania, FC Nürnberg. Chiar dacă rezultatul a fost unul negativ, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat încântat de modul în care elevii săi au abordat partida.

"Am făcut o primă repriză foarte bună. Am controlat jocul și am condus. Suntem la 50-60% din ceea ce vreau eu. Îmi place mult că jucătorii se implică. Azi a fost un meci pierdut, dar am făcut un joc bun, fizic, tactic, am avut curaj. Mă bucur mult că am avut acest joc. Am progresat foarte mult, suntem conectați.

Doar dacă joci cu adversari care au mentalitate poți progresa. Jucătorii sunt foarte serioși, nu i-am văzut mofturoși, chiar dacă am avut în fiecare zi două antrenamente. Își dau seama că trebuie să muncească foarte mult pentru a ne îndeplini obiectivul.

Sunt încă jucători care după ce pierd mingea se mai opresc și eu trebuie să îi conduc de pe margine. Vreau când avem mingea să avem mai mult curaj, în special în preajma careului, să ne asumăm, să luăm acțiuni 1 la 1", a spus directorul tehnic al Universității Cluj, conform GSP.

Comenteaza