Sabău, îngrijorat de moralul echipei. Cine a ținut un discurs după eșecul cu Petrolul

Sabău, îngrijorat de moralul echipei. Cine a ținut un discurs după eșecul cu Petrolul
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul a vorbit despre modul în care echipa sa a tratat momentele decisive în actualul sezon.

Pe parcursul stagiunii în curs, Universitatea Cluj a arătat de cele mai multe ori ca o echipă solidă, însă de fiecare aproape de fiecare dată când a întâlnit un adversar aflat într-o formă slabă, echipa a fost învinsă. S-a întâmplat cu Politehnica Iași, cu UTA sau la Voluntari, când "studenții" au ratat intrarea în play-off.

Cel mai recent exemplu e înfrângerea în fața Petrolului. Ioan Ovidiu Sabău a încercat să găsească explicații pentru aceste momente ale formației sale. Un aspect pozitiv remarcat de antrenor este faptul că jucătorii conștientizează acest aspect, iar tehnicianul a dezvăluit că Ovidiu Bic a ținut un discurs în acest sens.

"Ne-au rămas două obiective, finala și locul 7. Suntem în grafic, chiar dacă ne-am complicat. Ceva ne lipsește, am clacat de mai multe ori în acele momente când trebuia să facem diferența și pasul la un alt nivel.

Am resuscitat multe echipe și ne-am îngropat noi. Am apreciat discursul lui Bic imediat după joc. E un jucător foarte echilibrat, foarte matur. Eram toți foarte necăjiți, supărați, dezamăgiți. El a spus că am jucat bine, am controlat jocul, iar obiectivele nu sunt compromise.

Capul sus și să avem încredere în noi! În astfel de momente să arătăm că avem caracter, suntem puternici și ne putem îndeplini obiectivele", a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

Comenteaza