Sabău, dezamăgit după primul meci de la revenire: "Suntem foarte supărați că nu am luat cele trei puncte"

Sabău, dezamăgit după primul meci de la revenire: "Suntem foarte supărați că nu am luat cele trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a condus la pauză contra celor de la Hermannstadt, însă "studenții" au fost egalați în minutele de prelungire.

O execuție de excepție semnată de Oroian a "furat" două puncte importante clujenilor. Chiar dacă e dezamăgit de rezultatul înregistrat la Sibiu, Ioan Ovidiu Sabău a scos în evidență și aspectele pozitive după revenirea sa pe banca Universității.

"Am făcut un meci bun. Suntem foarte supărați că nu am luat cele trei puncte, dar ne trece repede, că avem joi iar meci. Vreau să-mi felicit jucătorii. Am jucat exact așa cum am pregătit meciul, curaj, posesie, să ținem cont de căldură, să facem efort mai mult cu mingea. Cred că ne-a reușit.

Am avut ocazia mare să facem 3-1, dar a venit acea execuție de excepție.E greu să anticipezi sau să spui. Trebuia să evităm faulturile în afara careului și cornerele. N-am respectat, n-am avut un jucător la 16 metri care să-l pună în dificultate.

Avem un meci de Cupă la Piatra Neamț, deplasare de cinci-șase ore. Ne întoarcem și jucăm duminică la prânz cu Iași", a spus antrenorul pentru Digisport.

Comenteaza