Sabău, dezamăgit după ce "studenții" au pierdut trei puncte: "Am cedat destul de ușor. Mai aveam câteva minute"

Sabău, dezamăgit după ce "studenții" au pierdut trei puncte: "Am cedat destul de ușor. Mai aveam câteva minute"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a fost deranjat de deznodământul partidei cu Chindia Târgoviște și de modul în care elevii săi au tratat ultimele faze ale jocului.

"Șepcile roșii" au fost la câteva secunde de o victorie care îi scotea, temporar, din zona locurilor de baraj. Totuși, clujenii au fost egalați la ultima fază a partidei, spre nemulțumirea lui Ioan Ovidiu Sabău.

Deși a lăudat evoluția jucătorilor, tehnicianul a fost deranjat de modul în care fotbaliștii au gestionat ultimele secunde și de lipsa de comunicare dintre elevii săi.

"Ne-am creat multe ocazii. Joc plăcut, dinamic, dar, din păcate, nu reușim. Trebuie să îi împing de pe margine pe fundași să joace mult mai sus, mai agresiv, să câștige duelurile. Nu am reușit să blocăm. Am fost apatici în acele dueluri. Când trebuie să fim agresivi, ne relaxăm. Nu știu de ce.

Am fi meritat să câștigăm, la cum a arătat jocul. Nu am avut timp să mă gândesc (n.red. la faza golului celor de la Chindia). Am văzut că a fost un fault. Am cedat destul de ușor. Mai aveam câteva minute. Când nu ai jucători care să comunice, să nu tot intervin eu de pe margine, e greu.

Nu am cum să nu îi felicit, să nu fiu mulțumit. Au calitate. Majoritatea s-au descurcat foarte bine. Am controlat jocul, am pasat, dar am pierdut două puncte.

Cel mai important e cum jucăm și câte ocazii ne creăm. Nu avea voie să arunce mingea acolo. Nu așa se face. Sunt agresivi. Nu ai voie să arunci mingea în careu.

Foarte, foarte bună (n.red. despre evoluția lui Dan Nistor), la fel și cei doi atacanți, chiar și fundașii uneori. Trebuie să învățăm din această înfrângere. O consider înfrangere, la fel cum am considerat și la meciul cu CS Mioveni", a spus Sabău la finalul jocului, potrivit Digisport.

Comenteaza