Sabău, cerut pe banca Naţionalei României în locul lui Iordănescu: "Orice e posibil!"

Sabău, cerut pe banca Naţionalei României în locul lui Iordănescu: "Orice e posibil!"
| Foto: https://www.gsp.ro/

Unul dintre cei mai apreciați antrenori români în momentul de față este Ioan Ovidiu Sabău, care a fost cerut pe banca Naționalei. Antrenorul Universităţii cluj recunoaşte că orice antrenor se gândește că ar putea fi la un moment dat selecţionerul ţării sale. 

Echipa națională a României este condusă de la începutul anului 2022 de către Edi Iordănescu, iar actualul selecționer este foarte aproape de calificarea la primul turneu final pentru "Tricolori", după o pauză de 8 ani.

Sabău nu s-a ferit să recunoască că își dorește să devină selecționerul României. Totuși, până atunci, antrenorul a transmis că are încredere deplină în Edi Iordănescu. 

”Orice e posibil! De ce să nu te gândești?! Fiecare antrenor se gândește... Sigur, sunt momente și momente. Depinde ce moment prind anumite discuții. Sunt momente în care nu aș fi acceptat. În momentul de față mă simt foarte bine aici, sunt fericit la U Cluj, e o satisfacție să lucrez cu jucătorii, suntem apreciați, respectați.

Când văd suporterii că scandează «Suntem mândri de voi!», e maximum! Contează mult ca tu, antrenor, să te simți apreciat. Sper să nu fie multe situații în care să se uite toate aceste lucruri frumoase. M-am mai maturizat și eu, am și o vârstă la care sunt mai echilibrat, știu să gestionez tot felul de situații.

Edward Iordănescu... Nu ai cum să nu fii criticat când ești acolo, la națională. Nu poți fi doar lăudat, trebuie să-ți asumi! Edi e un băiat educat, dedicat, implicat profesional, am o părere bună despre el. E bine că cei din FRF au avut încredere, i-au dat timp și au avut răbdare”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru gsp.ro.

Comenteaza