Sabău avertizează înaintea partidei contra Chindiei Târgoviște: "Va fi un meci de luptă, ei joacă simplu, dar foarte eficient"

Sabău avertizează înaintea partidei contra Chindiei Târgoviște: "Va fi un meci de luptă, ei joacă simplu, dar foarte eficient"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a prefațat întâlnirea din runda cu numărul 26 a sezonului regulat al Superlgii.

După ce au revenit de la 0-2 cu CS Mioveni, însă au obținut doar un punct, "studenții" se pregătesc de un nou duel cu o formație cu care se vor lupta cel mai probabil și în play-out. Ioan Ovidiu Sabău cere concetrarea înaintea partidei și e convins că elevii săi pot obține un rezultat pozitiv.

"Va fi un meci dificil, cu o echipă în formă, care are două victorii și două egaluri în acest an. E o echipă care are încredere, iar situația din clasament îi permite să joace mai relaxat. Va fi un meci de luptă, ei joacă destul de simplu, dar foarte eficient.

Au în față 3 jucători care pot face diferența dacă nu suntem atenți. Cred că vom arăta mai bine, în afara de jocul de la Craiova noi am avut tot timpul inițiativa și am avut ocazii. Am văzut o stare de spirit mai bună și o formă sportivă bună, chiar mai bună decât săptămâna trecută.

Asta îmi dă speranțe că nu vom putea bate de la egal la egal cu Chindia. În ceea ce privește defensiva, reacția când pierdem mingea, avem mici probleme. Noi ne-am concentrat pe construcție, atac și să recuperăm foarte sus", a spus Sabău.

Tehnicianul se gândește în continuare la schimbarea sistemului

După meciul cu CS Mioveni, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că se gândește la o schimbare a sistemului cu 3 fundași. La aproape o săptămână distanță, tehnicianul încă analizează posibilitatea, însă susțint că e o variantă care trebuie studiată îndelung.

"Sunt în dificultate în momentul de față. E o decizie importantă pe care trebuie să o iau. Sistemul 3-4-2-1 a funcționat destul de bine la 3 jocuri. Mă gândesc la un alt sistem, poate cu 4 fundași. Îl avem acum și pe Nistor și alți mijlocași care au calitate", a explicat directorul tehnic al "studenților".

Partida dintre Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște e programată vineri, 17 februarie, de la 17:00.

Comenteaza