Sabău așteaptă un atacant, dar îl laudă pe Popa: "Are multe goluri înscrise, dar poate mult mai mult"

Sabău așteaptă un atacant, dar îl laudă pe Popa: "Are multe goluri înscrise, dar poate mult mai mult"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul a vorbit la superlativ despre jucătorul în vârstă de 28 de ani care reprezintă singura soluție pentru centrul ofensivei.

Sosit la Cluj înainte de startul sezonului, Daniel Popa a avut evoluții constante în tricoul alb-negru și și-a făcut datoria de cele mai multe ori.

Chiar dacă a recunoscut public în ultimele luni că are nevoie de un atacant de calitate, Ioan Ovidiu Sabău nu a ezitat să îl laude pe cel pe care îl are la dispoziție.

"El nu trebuie să se supere, avem nevoie de concurență. El a fost jucătorul perioadei de pregătire din Antalya. A fost cel mai în formă și foarte implicat.

A demonstrat caracter, noi ne bazăm pe el. Are multe goluri înscrise, dar poate mult mai mult și cred că va înțelege de ce are nevoie pentru a fi mai complet", a spus antrenorul la Digisport.

În actualul sezon, Daniel Popa a marcat 6 goluri și a oferit 3 pase decisive în 21 de apariții în Superligă. Momentan, singurul jucător care îi face concurență pentru poziția de atacant e tânărul Filip Ilie, care a prins doar 154 de minute în campionat.

Comenteaza