Sabău a prefațat primul meci oficial al anului: "Nu cred că vom avea un super ritm, dar e important să credem în noi"

Sabău a prefațat primul meci oficial al anului: "Nu cred că vom avea un super ritm, dar e important să credem în noi"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj primește vizita celor de la Hermannstadt, în etapa cu numărul 22 a sezonului regulat din Superligă.

După mai puțin de o lună de la ultimul meci oficial, "studenții" se întorc la lupta din campionat și vor avea parte de un meci în fața fanilor de pe Cluj Arena. Ioan Ovidiu Sabău se declară mulțumit de modul în care a decurs pregătirea și speră la un joc cât mai bun în primul meci oficial din 2024.

"Începem campionatul, primul joc oficial după o perioadă destul de scurtă. Am avut un stagiu de pregătire în Antalya, condiții foarte bune, ne-am pregătit bine. Au apărut mici probleme medicale, care în ultima săptămână s-au rezolvat, mă refer la Vătăjelu și Nistor. Din păcate, mai trebuie să așteptăm la Oancea.

Cred că suntem pregătiți, am încărcat din punct de vedere fizic, au fost trei jocuri bune. Au apărut jucători care au calitate, personalitate. Nu cred că vom avea un super ritm, dar e important să credem mult în noi. Sper să ne ajute și terenul, să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte.

Hermannstadt joacă de mulți ani împreună, același antrenor, cam aceiași jucători. Măldărășanu e un foarte bun antrenor, îl apreciez. Sunt o echipă harnică, disciplinată. Noi avem un grup cu multă experiență, depindem unii de ceilalți și trebuie să ne ajutăm. E greu să anticipăm cum vom arăta. Cred că am lucrat destul de bine ca mâine să fim în formă.

În această perioadă unele echipe au arătat foarte rău, altele destul de bine, dar când începe campionatul e total altceva. Play-off-ul nu e un obiectiv stabilit, dar eu și jucătorii ne dorim. Noi am arătat bine, deci de ce să nu crezi? Ai câștigat două jocuri ești în play-off, ai pierdut două jocuri ești la retrogradare", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt e programată sâmbătă, 20 ianuarie, de la 17:00.

Comenteaza