Rugby-iştii clujeni s-au oprit în semifinalele Cupei României

Rugby-iştii clujeni s-au oprit în semifinalele Cupei României
Rugby-iştii de la Universitatea Cluj au pierdut cu 10-17 meciul disputat în semifinalele Cupei României, în faţa deţinătoarei trofeului, CSM Ştiinţa Baia Mare.

Ionuţ Dimofte a adus primele puncte pentru universitari în minutul 10 al confruntării, în urma transformării loviturii de pedeapsă acordate de arbitrul întâlnirii, Emanuel Gorodea. Jocul a continuat să fie echilibrat, iar în minutul 37 Wiringi a restabilit egalitatea, 3-3, tot în urma unei lovituri de pedeapsă. Cele două combatante au încheiat astfel, la egalitate prima parte a jocului, 3-3. La nici trei minute de la reluare, maramureşenii au înscris primul eseu al meciului, prin Oancea, iar Wiringi a adus încă două puncte pe tabelă, transformând încercarea. Clujenii au beneficiat de o nouă lovitură de pedeapsă, în minutul 58 , dar de la mare distanţă de buturile adverse, iar Dimofte a ratat. La faza imediat următoare Ştiinţa a culcat pentru a doua oară balonul în terenul de ţintă al alb-negrilor, prin Wiringi şi tot el a transformat pentru 17-3.

La una dintre ultimele acţiuni ofensive ale Universităţii, arbitrul a dictat eseu de penalitate, transformat de Dimofte şi partida s-a încheiat cu victoria băimărenilor, scor 17-10, care vor juca şi ediţia din acest an a finalei Cupei României.

Comenteaza