România – Turcia la Cluj: Mesajul lui Miriuță pentru ”tricolori”

România – Turcia la Cluj: Mesajul lui Miriuță pentru ”tricolori”
Fostul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuță, le-a transmis un mesaj ”tricolorilor” înainte de amicalul cu Turcia. Testul cu selecționata ”Semilunei” e programat joi, de la ora 20:15, pe arena din Gruia.

Actualul antrenor al lui Dinamo nu va fi prezent la meciul cu Turcia, dar îi va urmări pe elevii lui Cosmin Contra din fața televizorului.

"Din păcate, nu pot veni. Avem antrenamente. Dar o să mă uit la televizor. Nu pot să zic că am o favorită, e un meci amical. Sper să fie un joc frumos. Chiar mă bucur că naționala vine la Cluj. Acolo se simte bine", a spus Miriuță, pentru ZIUA de CLUJ.

Naționala a mai evoluat de patru ori la Cluj în ultimii doi ani, pe Cluj Arena. În 2016, ”tricolorii” au jucat cu Spania (0-0, amical) și Muntenegru (1-1, preliminarii CM 2018), iar în acest an au primit vizita Danemarcei (0-0, preliminarii CM 2018) și a selecționatei din Chile (3-2, amical).

România - Turcia va avea loc joi, de la ora 20:15, pe stadionul lui CFR Cluj. După amicalul cu selecționata antrenată de Mircea Lucescu, "tricolorii" vor evolua împotriva Olandei. Testul cu "Portocala mecanică" este programat marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București. Ambele meciuri vor fi televizate de ProTV.

Comenteaza