România, medalie de bronz în concursul de gimnastică pe echipe masculin la JMU

România, medalie de bronz în concursul de gimnastică pe echipe masculin la JMU
Echipa masculină de gimnastică a României a câştigat, duminică, medalia de bronz, în concursul pe echipe, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Shenzhen (China).

În componenţa Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo, Marius Berbecar, Cristian Băţagă şi Vlad Cotună, România a urcat pe podium, cu un total de 264.650 puncte, după Japonia (269.200 puncte) şi China (265.650).

În concursul feminin pe echipe, Japonia a cucerit medalia de aur, fiind urmată de podium de Ucraina şi Rusia. România nu a avut reprezentante în concursul feminin.

Echipa masculină de gimnastică a adus României a doua medalie, după cea de bronz, cucerită duminică de judoka Valentin Radu (cat. 90 kg).

Delegaţia României la JMU de la Shenzhen include 60 sportivi (28 fete şi 32 de băieţi), obiectivele stabilite fiind de câştigarea a 7-8 medalii şi alte zece clasări pe locurile 4-6. Cei 60 de sportivi studenţi vor participa la 9 discipline: atletism, baschet, gimnastică artistică, gimnastică aerobică, înot, haltere, judo, scrimă şi tenis de masă.

 

Comenteaza