ROMÂNIA - DANEMARCA LA CLUJ. Dezvăluiri tactice ale secunzilor lui Daum: "Așa trebuie abordată partida"

ROMÂNIA - DANEMARCA LA CLUJ. Dezvăluiri tactice ale secunzilor lui Daum:
Ionuț Badea și Rudi Verkempinck au făcut câteva dezvăluiri tactice înaintea meciului cu Danemarca, programat duminică seara, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Ionuț Badea nu a dorit să ofere prea multe amănunte tactice, dar a subliniat că "tricolorii" trebuie să formeze un bloc compact atât în apărare, cât și în atac. "Principiile noastre sunt clare: ne dorim să activăm ambele zone laterale, să fim rapizi în treimea adversă și să formăm un bloc compact atât în apărare, cât și în atac", a declarat Badea pe frf.ro.

Al doilea secund al lui Christoph Daum, Rudi Verkempinck, a declarat că echipa trebuie să se concentreze la joc și nu la rezultat.

"E un meci foarte important! Dacă învingem, trecem peste Danemarca, dar dacă pierdem e aproape imposibil să ne mai calificăm. Totuși, trebuie ca jucătorii să se concentreze la joc, la ceea ce au de făcut pe teren, nu la rezultat. Așa trebuie abordată partida, să dea totul pentru țară, pentru echipă", a explicat Verkempinck.

România - Danemarca se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Grupa E, clasament:

1. Polonia - 10 puncte
2. Muntenegru - 7 puncte
3. Danemarca - 6 puncte
4. ROMÂNIA - 5 puncte
5. Armenia - 3 puncte
6. Kazahstan - 2 puncte

Comenteaza