Roland Garros 2019. Simona Halep debutează azi la turneul din capitala Franței

Roland Garros 2019. Simona Halep debutează azi la turneul din capitala Franței
| Foto: rolandgarros.com

Fostul lider mondial începe parcursul la competiția pe care a câștigat-o anul trecut, cu gândul la un nou trofeu.

Cele trei finale din ultimii cinci ani și titlul cucerit anul trecut o recomandă pe Simona Halep ca principala favorită a turneului de la Roland Garros. Halep va debuta azi pe zgura pariziană și speră la o prestație cât mai bună, în ciuda unor momente mai puțin bune în ultimul timp. Primul adversar va fi Ajla Tomljanovic (47 WTA), o jucătoare fără performanțe notabile la seniori. În signura întâlnire dintre cele două, în circuitul WTA, anul trecut, românca s-a impus în fața australiencei, 4-6, 6-3, 6-3, în turul al doilea al turneului de la Cincinnati.

Simona Halep a vorbit despre debutul la Roland Garros. “La Paris este o suprafață care îmi place, e mai rapidă, însă poți să și aluneci! Dar, de la an la an, e treaba diferită. O să iau fiecare meci în parte și voi vedea ce voi obține. Pentru mine, cel mai important în acest moment este faptul că sunt aptă”, a declarat fostul lider mondial, potrivit Digisport.

Partida dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic se va disputa azi, de la 15:30. Învingătoarea o va întâlni în turul al doilea pe câștigătoarea duelului dintre Magda Linette (86 WTA) și Chloe Paquet (223 WTA).

Comenteaza