Rezultat previzibil în Gruia. CFR Cluj s-a impus fără emoții contra "lanternei roșii"

Rezultat previzibil în Gruia. CFR Cluj s-a impus fără emoții contra "lanternei roșii"

Formația pregătită de Dan Petrescu a câștigat duelul de pe teren propriu în fața ultimei clasate din Liga 1, Academica Clinceni, scor 2-0.

Campioana a început cum nu se poate mai bine jocul din Gruia. Lansat de căpitanul Deac, Valentin Costache a ajuns în apropierea porții și a înscris cu un șut puternic la colțul scurt (6). "Feroviarii" au continuat să pună presiune, iar Omrani (16) și mai apoi Costache (17) puteau majora diferența.

În cele din urmă, după aproape o jumătate de oră de joc, Costache și-a trecut în cont și o pasă decisivă la golul înscris cu capul de Sigurjonsson (29). Chiar dacă în minutele ce au urmat oaspeții au încercat să creeze pericol în careul clujean, Omrani a fost cel care a semnat ultima ocazie a reprizei (43). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 2-0.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu, cu trupa lui Dan Petrescu având inițiativa. Primele ocazii au apărut la 12 minute de la reluare, când Omrani (57) și Sacko (58), aflați în poziție ideală l-au luat la țintă pe portarul Ureche.

Campioana a redus din turație și a preferat sa nu forțeze în a doua parte a actului secund. Cu un sfert de oră înainte de final, Omrani putea înscrie după ce a întors un adversar în careu, însă a șutat în plasa laterală (75).

Astfel, CFR Cluj s-a impus fără emoții în fața ultimei clasate, scor 2-0, și are opt puncte avans în fruntea clasamentului Ligii 1.

Comenteaza