Revoltă la "U" Cluj

Revoltă la
Mai mulți titulari ai echipei de fotbal Universitatea Cluj au refuzat să participe la un meci amical.

Mai mulți sportivi ai "U" Cluj, printre care portarii Niczuly şi Ţicrea, fundaşii Crişan şi Mutu sau mijlocaşii Ursu şi Calcan au refuzat să participe la amicalul disputat împotriva echipei Sănătatea Cluj. Având în vedere că nu au fost plătiți în ultimele luni, jucătorii au decis să nu se mai antreneaze până le vor fi achitate o parte din restanţe.

"Nu şi-au luat banii şi n-au vrut să iasă pe teren. Eu le-am spus să încerce să meargă mai departe, că nu e bine, dar îi înţeleg pe de o parte şi pe ei. Asta e. Peste tot sunt probleme. S-au retras echipe din liga a doua. Cei de la Craiova nu-s plătiţi de 4 luni jumate, alţii de două luni. Eu le-am spus: aveţi răbdare, poate se întâmplă ceva, poate i se face milă de noi cuiva. Eu rămân. Eu plec ultimul dacă e să plec", a declarat Mihai Teja, antrenorul "studenților", pentru stiridesport.ro.

Pentru a putea juca partida amicală, tehnicianul de la "U" a folosit ca portar un goalkeeper al adversarilor, pe Andrei Todoran. Universitatea Cluj a câștigat amicalul disputat cu Sănătatea Cluj, scor 4-1. Au marcat: Lemnaru 30, 55, Kovacs - penalty 65, 90.

Comenteaza