Revenire importantă la CFR Cluj în lupta pentru titlu. Bordeianu va fi repatriat

Revenire importantă la CFR Cluj în lupta pentru titlu. Bordeianu va fi repatriat
| Foto: Mediafax

FCSB a pierdut aseară meciul Academica Clinceni jucat pe teren propriu, acesta fiind primul eșec al roș-albaștrilor din acest sezon. Între timp CFR îşi întăreşte ofensiva pentru a putea cuceri și al patrulea titlu la rând din Liga 1.

Edi Iordănescu primeşte un "cadou" nesperat în plină luptă pentru titlul Ligii 1. După ce CFR Cluj l-a vândut pe Mihai Bordeianu, în octombrie 2020, în schimbul sumei de 1.3 milioane de euro la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită, mijlocaşul e aproape de revenirea în România acum. Mihai Bordeianu (29 de ani) revine la CFR Cluj, după 4 luni petrecute la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită. Astfel, trupa lui Edi Iordănescu mai primește un fotbalist, după ce recent a fost adus și Runar Mar Sigurjonsson.

CFR Cluj, trage tare pentru a putea cuceri și al patrulea titlu la rând din Liga 1. Florin Vulturar, agentul internaționalului român a confirmat mutarea de mercato pe care o pune la cale gruparea din Gruia.

”Da, acum fac actele. Mihai Bordeanu va reveni sub formă de împrumut până in vară la CFR Cluj. Însă, din vară, el se va întoarce înapoi în Arabia”, a spus Florin Vulturar, agentul jucătorului, pentru digisport.ro. Vulturar a explicat și de ce Bordeianu va reveni în Liga 1.

”Nu e vorba că nu s-a adaptat, din contră a făcut niște meciuri foarte bune. Dar, au fost niște probleme cu numărul de străini și cei de acolo au decis, împreună cu staff-ul tehnic, că este mai bine pentru el să revină la Cluj până la finalul sezonului”, a mai spus Vulturar pentru digisport.ro. Ardelenii vor achita o parte din salariul lui Mihai Bordeianu. Astfel, CFR Cluj va plăti 70.000 de euro lunar.

Cota lui Mihai Bordeianu, potrivit transfermarkt, este de 1,4 milioane. Românul a jucat 15 partide pentru Al Qadisiyah până acum. CFR Cluj l-ar putea aduce înapoi şi pe Giedrius Arlauskis, care a fost pus pe liber de clubul din zona Golfului pentru care juca. 

Comenteaza