Revenire de calibru în echipa CFR-ului: “Pentru mine doar acum începe campionatul”

Revenire de calibru în echipa CFR-ului: “Pentru mine doar acum începe campionatul”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Cel mai bun pasator din sezonul trecut al Ligii 1, Ciprian Deac este pregătit să se întoarcă, după o accidentare care l-a ținut departe de teren două luni și jumătate.

Internaționalul român a lipsit o perioadă îndelungată, după ce a ieșit accidentat de pe teren în partida cu Malmo, din preliminariile Champions League. Decarul CFR-ului e pregătit să revină alături de colegi, deși recunoaște că mai are nevoie de timp pentru a fi în forma sa maximă.

Mijlocașul campioanei a povestit prin ce a trecut în cele două luni și jumătate departe de teren. “Mă simt mult mai bine, nu sunt 100%, nu sunt așa cum vreau eu, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Am avut o accidentare destul de serioasă și, având în vedere vârsta pe care o am, ar trebui să am răbdare. Am avut destul de multe accidentări, știam etapele prin care trebuie să trec.

Colegii au fost zi de zi lângă mine și m-au încurajat. Sunt foarte mult etape prin care trebuie să treci după o accidentare. Pentru mine doar acum începe campionatul. Am pierdut multe meciuri și va trebui să joc încă trei-patru meciuri pentru a atinge forma maximă”, a declarat triplul campion al României.

Deac a prefațat și partida cu Poli Iași. “Vom întâlni o echipă bună, cu jucători interesanți, de la mijloc în sus. Sunt jucători tehnici, cu viteză, care ne pot pune probleme. Va trebui să fim foarte atenți, foarte exacți, dacă le vom da șansa să înscrie, ei nu vor ezita”, a spus internaționalul român.

Jucătorul crescut în Gruia discutat decât și despre plecarea lui Iuliu Mureșan. “Nu am mai vorbit cu dânsul. Mie îmi pare foarte rău, pentru că domnul Iuliu Mureșan se identifică cu acest club. Sub comanda dânsului s-au obținut cele mai mari performanțe și mi-ar părea rău să nu îl mai văd aici”, a precizat Deac.

CFR Cluj o întâlnește pe Poli Iași, vineri, de la ora 21, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza