Revenire cu ghinion pentru Dan Petrescu. CFR Cluj a fost învinsă la Botoșani

Revenire cu ghinion pentru Dan Petrescu. CFR Cluj a fost învinsă la Botoșani
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul a început cu stângul cel de-al treilea mandat pe banca formației din Gruia, iar “ferovarii” au pierdut primele puncte în actualul sezon din Liga 1.

Cu proaspăt transferații Culio și Boateng în primul 11, dar și cu Andrei Burcă revenit printre titulari, campioana a început bine jocul din nordul Moldovei. Oaspeții au dominat la capitolul posesie, în timp ce gazdele au mizat încă din primele secvențe ale partidei pe cartea contraatacului.

Cea mai mare oportunitate pentru “feroviari” a venit puțin după jumătate reprizei, când Burcă a trimis alături cu o execuție din alunecare (25). Treptat, FC Botoșani a preluat inițiativa, iar cea de-a doua parte a reprizei le-a aparținut elevilor lui Marius Croitoru.

Țigănașu putea să își aducă echipa în avantaj, însă Bălgărdean a salvat, iar scorul pauzei pe arena din Botoșani a fost 0-0.

Dan Petrescu a efectuat două mutări ofensive în startul actului secund, iar repriza a început cu ocazii de ambele părți. Mai întâi Petkovski a încercat să îl lobeze pe Bălgrădean în urma unei erori a lui Burcă, însă goalkeeper-ul clujenilor a fost la post (52).

La 10 minute de la reluare, Debeljuh a primit un cadou nesperat din partea lui Braun, dar nu a reușit să îl învingă pe Pap (55). CFR Cluj a încercat în continuare să deblocheze tabela, însă defensiva gazdelor a rezistat, în timp ce oamenii ofensivi ai lui Croitoru au pus probleme apărării campioanei.

În cele din urmă, în minutul 71, Ongenda a centrat bine din flancul stâng, Kage l-a depășit în aer pe Camora și a trimis în plasa porții “feroviarilor”. În ciuda eforturilor din ultimele minute, CFR Cluj nu a reușit să obțină nici măcar un punct în Moldova, iar FC BOtoșani a provocat prima înfrângere a sezonului pentru formația din Gruia.

Comenteaza