Restanța dintre “U” Cluj și Farul nu se va mai juca. Constănțenii au descoperit cazuri de COVID-19, iar “studenții” vor pierde la “masa verde”

Restanța dintre “U” Cluj și Farul nu se va mai juca. Constănțenii au descoperit cazuri de COVID-19, iar “studenții” vor pierde la “masa verde”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Deși era progamată inițial pe 2 decembrie, partida ce urma să se dispute pe Cluj Arena nu va mai avea loc, după ce formația de la malul mării a anunțat că a descoperit șase cazuri de coronavirus.

Restanța din etapa a 11-a eșalonului secund, dintre “U” Cluj și Farul Constanța nu va mai avea loc. Partida a fost reprogramată pentru 2 decembrie din cauza focarului de COVID-19 cu care se confruntau “Șepcile roșii”.

Acum, deși constănțenii au plecat deja spre Cluj-Napoca, clubul a anunțat că în cadrul lotului au fost descoperite șase cazuri de coronavirus, iar echipa se va întoarce la Constanța. Astfel, partida nu se va mai disputa, iar cele trei puncte vor fi trecute în contul Farului.

Conform regulamentului competiției, partida nu va putea fi reprogramată a doua oară, iar victoria le aparține constănțenilor deoarece prima amânare a partidei s-a produs din cauza Universității Cluj.

“În urma testării periodice pentru COVID-19, 6 dintre componenții echipei noastre au fost depistați pozitiv. Clubul nostru a luat toate măsurile necesare conform protocolului sanitar în vigoare și a informat DSP Constanța și FRF despre situație.

În aceste condiții, DSP Constanța a dispus efectuarea anchetei epidemiologice și retestarea tuturor contacților cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei noastre la meciul cu Universitatea Cluj

După ce au plecat în această dimineață spre Cluj, jucătorii noștri vor reveni la Constanța în cursul după-amiezii și vor urma protocolul sanitar în vigoare

Le dorim sănătate tuturor și vă îndemnăm să respectați toate măsurile luate de autorități pentru combatarea pandemiei!”, a anunțat Farul.

Comenteaza