Remiză albă în Gruia, între CFR Cluj și Viitorul VIDEO

Remiză albă în Gruia, între CFR Cluj și Viitorul VIDEO
CFR Cluj a remizat cu Viitorul, scor 0-0, duminică, pe propriul teren, în deschiderea etapei a cincea din play-off.

"Feroviarii" puteau deschide scorul prin Adrian Păun (7), care a șutat peste poartă din centrul careului, după o centrare venită de la Tomislav Sorsa. Către finalul primei părți, oaspeții au avut o triplă ocazie. Coman (44) și Purece, ultimul de două ori, nu au reușit să înscrie din poziții favorabile.

În actul secund, Omrani (59) a tras peste buturile constănțenilor de la aproximativ 20 metri. 21 minute mai târziu, Mincă (80) a reținut fără probleme lovitura de cap a lui Țîru. CFR Cluj ar fi putut da lovitura la șutul lui Deac (82) din marginea careului, dar balonul a lovit bara din dreapta lui Rîmniceanu.

În urma acestui egal, CFR Cluj se menține pe a treia treaptă a podiumului, acumulând 29 puncte. FC Viitorul urcase provizoriu pe primul loc, cu 34 puncte, dar a fost ulterior depășită de FCSB (36 puncte), care a învins-o în aceeași zi pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0.

A fost a treia întâlnire dintre CFR și Viitorul din acest campionat. În celelalte două partide, ambele formații și-au împărțit victoriile: 2-1 pentru echipa lui Hagi la Constanța, respectiv 1-0 pentru ardeleni în Gruia. Următorul meci al CFR-ului este programat este programat tot acasă, cu Steaua, pe 17 aprilie, de la ora 19:30.

CFR 1907 CLUJ - FC VIITORUL 0-0

Cartonașe galbene: Larie (39)/ Vînă (88)

CFR Cluj (4-2-3-1): Mincă - Camora (C), Horj, Larie, Peteleu - Gomelt, Deac - Nouvier (Rus 65), Păun (Bud 55), Sorsa (Antal 73) - Omrani

Rezerve: Marc - Mureșan, Rus, Bud, Ruiz, Antal, Roman

Antrenor: Vasile Miriuță

FC Viitorul (4-1-2-3): Rîmniceanu - Ganea, Boli, Țîru, Nenzar (C) - Nedelcu - Vînă, Roșu (Rădoi 58) - Coman (Morar 63), Chițu, Purece (Dumitrescu 72)

Rezerve: Buzbuchi - Rădoi, Dumitrescu, Iancu, Morar, Țucudean, Hodorogea

Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitri: Istvan Kovacs (central), Octavian Șovre și Vladimir Urzică (tușieri)

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Comenteaza