Regretul lui Costache în legătură cu perioada petrecută în Gruia: "Aș vrea să dau mult timp înapoi"

Regretul lui Costache în legătură cu perioada petrecută în Gruia: "Aș vrea să dau mult timp înapoi"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul care acum evoluează pentru Rapid a vorbit despre cei aproape 5 ani petrecuți la CFR Cluj.

Plecat din Gruia la începutul sezonului, Valentin Costache a oferit detalii despre perioada în care a jucat pentru "feroviari". Fotbalistul în vârstă de 24 de ani recunoaște că a fost avantajat de regula U21, însă regretă că nu a fost mai matur în cei aproape 5 ani petrecuți în Gruia.

"Acolo a fost o perioadă și frumoasă, și cu trofee, si cu tot ce vreți voi. E clar că am făcut ceva acolo, chiar dacă multe lume zice că nu am jucat, eu am jucat foarte mult acolo în 5 ani, ei s-au folosit de mine și eu de ei. Eu am câștigat trofee, ei s-au folosit de regula U21 care era.

Când nu joci, nu faci ceva bine și e normal să te stresezi, să te frustrezi un pic și eu cred că oricărui jucator îi e greu când nu joaca. Nu am un regret, regret că nu aveam mintea de acum, probabil aș vrea să dau mult timp înapoi să am mintea de acum și vârsta de atunci.

Când te bați și vrei să fii cel mai bun, nu e nimic ușor, deloc, deloc, pentru că nu te așteaptă nimeni și e concurență foarte mare, trebuie să spunem adevarul, fiecare ține de postul lui și trebuie să te lupți, dacă nu te lupți și nu îți e greu și ești fericit, ceva nu e bine, fericit acolo, când te lupți cu ei, nu în afara terenului, în afara terenului, nu vorbim, e altă treabă, dar e foarte greu, sincer, să te bați acolo sus e foarte, foarte greu, trebuie să faci sacrificii enorme", a spus jucătorul pentru Prosport.

Valentin Costache a jucat 145 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat de 15 ori, a oferit 14 pase decisive și a cucerit 5 titluri în Superligă și două Supercupe ale României alături de "feroviari".

Comenteaza