Reghe o scoate pe CFR din calcule. ”Doar trei echipe se mai bat la titlu”

Reghe o scoate pe CFR din calcule. ”Doar trei echipe se mai bat la titlu”
Laurențiu Reghecampf nu crede că CFR Cluj mai poate fi o adversară la campionat pentru FCSB. Antrenorul român a anunțat cu cine se va bate în ultimele etape din play-off pentru câștigarea titlului.

CFR a remizat acasă cu FCSB, scor 0-0, luni, în ultimul meci al etapei cu numărul 6 din play-off. După rezultatul obținut în Gruia, echipa lui Vasile Miriuță rămâne pe locul 4, cu 30 puncte. Steaua este pe 1, cu 37 puncte. În acest moment, "feroviarii" se află la 7 puncte distanță de lider cu 4 etape înainte de finalul sezonului.

Întrebat dacă CFR Cluj mai poate fi o adversară pentru FCSB la campionat, Laurențiu Reghecampf a spus că doar trei echipe se mai luptă pentru titlu: Dinamo, Viitorul și Steaua. "CFR-ul o să fie probabil în lupta pentru locurile 2-3, depinde de rezultatele pe care le vor avea în continuare", a explicat el.

Antrenorul ardelenilor, Vasile Miriuță, nu se mai gândește nici măcar la podium după egalul cu FCSB.

"Noi n-avem ca obiectiv podiumul, obiectivul nostru a fost să fim în play-off. Faptul că ne dorim mai mult este altceva, dar nu podiumul e obiectivul nostru", a zis tehnicianul CFR-ului.

Următorul meci al "feroviarilor" este programat sâmbătă, 22 aprilie, în deplasare cu Astra.

Comenteaza