Reflectoare montate pe BT Arena vor fi aprinse în noaptea de Înviere, ca un simbol de speranţă pentru clujeni

Reflectoare montate pe BT Arena vor fi aprinse în noaptea de Înviere, ca un simbol de speranţă pentru clujeni

Organizatorii Sports Festival au anunţat că, sâmbătă seara, vor fi aprinse mai multe reflectoare, montate special pe BT Arena, ca un simbol de speranţă şi pentru ca toţi cei de acasă să vadă ”un pământ luminat”. BT Arena este inclusă în circuitul de organizare Sports Festival.

”Se doreşte a fi un simbol de speranţă şi recunoştinţă pentru pasiunile care unesc Clujul. Sâmbătă seara, la ora 20.30, vom da drumul mai multor reflectoare pe care le-am montat pe BT Arena. Ele vor lumina cerul toată noaptea, iar fasciculele vor putea fi văzute de toţi cei care locuiesc în apropiere sau în zonele înalte ale oraşului. Am vrea să privim un pământ luminat, să vedem reflectoare aprinse pe fiecare stadion, teren de tenis, pârtie de ski, traseu de formula 1, hipodrom, sală de sport, teren din curtea şcolii. Acolo ne vom revedea din nou cu bucurie şi ne vom aplauda din nou campionii”, au transmis organizatorii Sports Festival.

Festivalul ar fi înregistrat a treia ediţie în 2020, dacă nu intervenea răspândirea pandemiei Covid-19.

Timp de câteva zile, BT Arena, Cluj Arena şi toate zonele din preajma acestora sunt dedicate activităţilor sportive, iar evenimentele includ participarea unor invitaţi de marcă din sportul naţional şi european din mai multe discipline.

În 2020, festivalul era programat între 11-14 iunie, iar între invitaţii speciali se număra şi Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu programase meciul de retragere în cadrul festivalului, cu invitaţi de marcă: Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso sau Sebastien Frey.

Etichete
Comenteaza