Rednic face lumină în cazul Ricardo Cadu: "El trebuie să înveţe să şi respecte, nu doar să fie respectat!"

Rednic face lumină în cazul Ricardo Cadu:
Căpitanul CFR-ului a fost exclus din lot pentru partida cu Viitorul Constanţa de sâmbătă.

Mircea Rednic a intervenit şi face lumină în cazul Ricardo Cadu. "Puriul" a explicat pentru ZIUA de CLUJ motivul pentru care căpitanul "feroviarilor" a fost exclus din lotul pentru partida cu Viitorul Constanţa. "Ricardo nu face parte din lot acum, asta nu înseamnă că este o decizie definitivă sau că nu va mai juca. M-a deranjat atitudinea lui, el a avut o remarcă pe care nu trebuia s-o aibă, iar eu nu accept aşa ceva. Nu spun ce-a zis pentru că sunt chestiuni de bucătărie internă. Eu nu îl judec pe Cadu pentru trofeele şi evoluţiile din trecut, nu fac asta cu nici un jucător. Contează foarte mult forma sportivă", a declarat tehnicianul CFR-ului.

 

Citiţi în ediţia tipărită de mâine un amplu interviu cu antrenorul "ferovialor". Acesta vorbeşte de schimbările de la echipă şi discuţiile pe care le-a purtat cu conducerea după înfrângerea de la Vaslui şi abordează şi situaţia lui Cadu. 

 

Antrenorul Mircea Rednic e nemulţumit de prestaţiile fundaşului din primele trei partide şi a decis să nu conteze pe el cel puţin la partida cu Viitorul. Este pentru prima dată când Ricardo Cadu este lăsat în afara lotului din 2006, de când s-a transferat în Gruia. Djokovic nu a prins nici el lotul pentru meciul de sâmbătă, în timp ce Ogbu este suspendat.

Portughezul are o personalitate puternică în vestiar şi nu de puţine ori a avut dispute cu antrenorii cu care a colaborat. Dusan Uhrin jr. s-a contrat dur cu Ricardo Cadu, iar ulterior a fost demis, fundaşul având un cuvânt important în decizia conducerii. Ioan Andone, ultimul antrenor care a luat campionatul cu CFR Cluj, a avut mai multe discuţii cu Ricardo Cadu în timpul ultimului său mandat la cârma echipei. Lusitanul i-a reproşat, alături de alţi oameni importanţi din vestiar, că echipa joacă prea defensiv. Episodul avea loc după o înfrângere în Giuleşti, cu Rapidul, scor 2-3, după ce „feroviarii" clujeni au condus cu 2-0.

 

Fost coleg de echipă cu Ricarco Cadu, iar apoi antrenor al portughezului, Eugen Trică îi ia apărarea jucătorului în disputa cu Mircea Rednic. "Cadu e un exemplu, dacă o echipă ar avea trei de Cadu, ar lua campionatul oricând la pas. El este un băiat inteligent şi te ascultă dacă eşti corect cu el. Nu comentează şi îşi dă viaţa pentru tine dacă îl respecţi. Nu e conflictual, astea sunt poveşti cu peşti. Băiatu ăsta trebuie să joace, e un lider adevărat", a spus Trică pentru ziuadecj.ro. 

 

 

 

 

 

 

 

Etichete
Comenteaza