Recordul Astrei nu îi sperie pe ”feroviari”. Mureșan: "Avem un plus față de ei"

Recordul Astrei nu îi sperie pe ”feroviari”. Mureșan:
CFR Cluj va evolua în Gruia cu Astra Giurgiu, vineri, de la ora 20:30, în cadrul etapei a doua din play-off.

Adversara "feroviarilor" a bifat 8 victorii consecutive în ultimele 9 meciuri, dar acest record nu îi sperie pe clujeni. "Fiecare joc e greu, iar vineri trebuie să obținem victoria (cu Astra - n. red.). Nu ne gândim la titlu, vedem unde ne vom plasa la sfârșit. Orice e posibil. Nu ne sperie deloc (recordul lor - n. red.), după o serie de rezultate pozitive te mai poți și împiedica, iar noi avem un plus față de ei (la ultimele confruntări - n. red.)", a declarat președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

CFR Cluj ocupă locul 6 din play-off, ultimul din această zonă, cu 22 puncte. Astra este pe 3, cu un punct mai mult. În ultima rundă, echipa lui Vasile Miriuță a cedat cu 0-2 pe terenul Stelei, iar trupa lui Marius Șumudică a remizat acasă cu Craiova, scor 0-0.

Formația din Gruia a bătut campioana en-titre în ambele întâlniri din sezonul regulat. Pe 21 august 2016, CFR s-a impus cu 5-1 în Gruia, iar pe 1 decembrie a câștigat cu 2-1 la Giurgiu, aceasta fiind și ultima înfrângere a Astrei din Liga 1. Ardelenii au jucat cu Astra și în Supercupa României, disputată pe 16 iulie 2016, pe Cluj Arena, unde au pierdut cu 0-1 în fața giurgiuvenilor.

CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă vineri, 17 martie 2017, de la ora 20:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Comenteaza