Reacția conducerii din Gruia după dialogul prea familiar dintre Kovacs și Camora

Reacția conducerii din Gruia după dialogul prea familiar dintre Kovacs și Camora
| Foto: frf.ro

Modul în care arbitrul s-a adresat căpitanului CFR-ului a ridicat multe semne de întrebare.

În urma greșelilor comise de Istvan Kovacs la partida dintre "feroviari" și Petrolul Ploiești, FRF a publicat dialogul dintre central și cei din camera VAR. Din conversația celor două părți a ieșit în evidență modul în care Kovacs i s-a adresat lui Mario Camora.

"Camo, Camo, nu este penalty, am verificat", i-a spus arbitrul căpitanului campioanei. Formula de adresare a fost considerată nepotrivită și prea familiară de către oamenii de fotbal.

Prin vocea președintelui Cristi Balaj, CFR Cluj a reacționat, iar oficialul formației din Gruia a oferit un exemplu personal, din timpul carierei sale de arbitru pentru a evidenția faptul că formula de adresare folosită de Kovacs nu a fost una nepotrivită.

"Păi și eu îi ziceam lui Dănciulescu 'Danciu'. Iar forma de respect pe care o ai față de jucător, mai ales cei vechi, o arăți prin deciziile pe care le iei. Toți îi zicem Camo, să știi! L-am luat pe Dănciulescu așa, la întâmplare. Au mai fost și alții.

Respectul ți-l arăți prin modul în care te comporți. Probabil de la Petrolul nu l-a întrebat nimeni, dar e important ca arbitrul să comunice cu jucătorii și s-o facă cât se poate de decent. Dacă un jucător e curios sau întreabă ceva, trebuie să-i răspunzi", a declarat Balaj la Digisport.

Comenteaza