Ratarea calificării în play-off i-a afectat puternic pe jucătorii Universității Cluj: „Toată lumea e dărâmată mental”

Ratarea calificării în play-off i-a afectat puternic pe jucătorii Universității Cluj: „Toată lumea e dărâmată mental”
| Foto: FC Universitatea Cluj

După egalul de la Voluntari, „studenții” au ratat calificarea în play-off și au terminat sezonul regulat pe locul șapte cu 42 de puncte, la doar o lungime în spatele celor de la Sepsi, care a prins poziția a șasea. 

La finalul partidei, Alexandru Chipciu s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, dar și pentru ratarea play-off-ului, scrie digisport.ro.

De asemenea, fotbalistul Universității Cluj a anunțat noul obiectiv al echipei: clasarea pe locul 7, pentru a juca barajul de Conference League.

Un singur meci nu face diferența. Pe analiză, clar au fost mai multe greșeli în acest sezon. A fost un meci foarte ciudat, diferite stări, sisteme... Am vrut să jucăm un sistem, s-a accidentat Roguljic, apoi au schimbat și ei sistemul. Am avut niște ocazii incredibil de mari. A fost o presiune mare pe toată lumea, a fost cam mare.

Și dacă ne calificam în play-off, clar eram mulțumiți pe moment. Acum e clar că ne gândim să luăm locul șapte. Erau meciuri importante, plus că aveam și noi prime de calificare în play-off. Știam că Sepsi conducea la pauză pe Petrolul, apoi am primit informația că au marcat, dar nu am reușit. Strategia a fost să ținem, să ținem, dar am dat de un adversar care nu și-a dorit nimic. Trebuia să începem de mai devreme să atacăm, dar e tardiv acum. 

Avem Cupa acum și sperăm să ocupăm locul șapte. Sezonul nu cred că e ratat. În vestiar am vorbit, nu a fost chiar o ședință, dar a spus toată lumea ce simte. Toată lumea e dărâmată mental acum, dar lucrurile astea te întăresc. Clar vom fi mai buni în meciurile viitoare, asta e rețeta”, a spus Alex Chipciu.

Comenteaza