Răsturnare de situație. Varianta în care Deac ar rămâne la CFR

Răsturnare de situație. Varianta în care Deac ar rămâne la CFR
Dat ca și transferat din vară la FCSB, Ciprian Deac ar putea continua la CFR Cluj și din sezonul următor.

Impresarul jucătorului, Bogdan Mara, a anunțat că mijlocașul "feroviarilor" nu a semnat încă cu gruparea patronată de Gigi Becali.

"Am vorbit cu Ciprian şi încă nu a semnat cu FCSB. El are un contract cu CFR, încă în vigoare, şi în acest moment cei de acolo o să poarte o discuţie concretă cu Ciprian în vederea prelungirii contractului. Bineînţeles că o să discute cu ei, el a spus că primul lucru pentru el e CFR-ul, pentru că acolo e casa lui, are familie, are copil", a explicat Mara pe Digisport.

Fostul jucător al ardelenilor deturnează astfel afirmația lui Becali, care spunea la începutul săptămânii că a bătut palma cu Deac. 

FCSB și-a manifestat interesul pentru mijlocașul "feroviarilor" încă de acum trei săptămâni. Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, declara la vremea respectivă că nu a fost contactat de niciun oficial al "roș-albaștrilor", dar e dispus să negocieze.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în această iarnă din postura de jucător liber de contract, ultima dată evoluând pentru FC Tobol (Kazahstan). El a mai jucat pentru ardeleni între 2006 și 2010, respectiv 2012-2015.

Mijlocașul de 31 ani a marcat 5 goluri pentru formația din Gruia în 2017, unul dintre ele chiar împotriva FCSB-ului. Etapa trecută, acesta a reușit o dublă în victoria cu CS Universitatea Craiova, scor 4-1.

Comenteaza