Puștiul de 20 de ani de la CFR Cluj care l-a impresionat pe Dan Petrescu

Puștiul de 20 de ani de la CFR Cluj care l-a impresionat pe Dan Petrescu
| Foto: Sport Pictures

CFR Cluj şi-a adus în palmares un nou titlu de campioană a României cu Dan Petrescu pe banca de antrenor. Pentru "Bursuc" este al treilea titlu consecutiv cu echipa din Gruia. Antrenorul ardelenilor a avut doi jucători care l-au impresionat la finalul acestei stagiuni.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cuvintele de laudă ale lui Dan Perescu pentru Ciprian Deac, mijlocaș ajuns la 34 de ani, care a reușit 18 goluri și 14 pase decisive nu sunt puţine.

Dar, pe lângă alegerea așteptată a lui Deac ca favorit, antrenorul feroviarilor a venit și cu o surpriză. Chiar dacă contestă de fiecare dată regula care îl obligă să folosească doi jucători U21 la meciurile din Liga 1, Dan Petrescu spune că a rămas impresionat de mijlocașul Cătălin Itu (20 de ani).

Tânărul fotbalist a fost promovat anul trecut la prima echipă, iar în acest sezon a fost un titular obișnuit, chiar dacă, în anumite situații, era schimbat de Petrescu destul de rapid.

"Ciprian Deac s-a autodepășit. A făcut un sezon fantastic. E cel mai bun sezon al lui ca profesionist - goluri, aport pentru echipă, nu a lipsit deloc. E un sezon fantastic pentru un jucător incredibil. Eu cred că anul ăsta a făcut ceva senzațional.

Eu cred că Itu a făcut un sezon fantastic. Înainte să joace la CFR, nu juca nici la echipa a doua, nu juca nicăieri. Poate doar la copii și juniori a jucat. Anul ăsta a jucat foarte bine. În același timp, foarte multe meciuri a jucat Costache, dar pe final de sezon parcă n-a mai fost așa de bun ca la început", a spus Petrescu, la Fotbal Club, preluat de DigiSport.

Cătălin Itu a strâns în acest sezon 34 de meciuri, mijlocașul reușind 4 goluri și 3 pase decisive.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza