Pustiu în Gruia la derby-ul Clujului! CFR nu vinde bilete la tribune

Pustiu în Gruia la derby-ul Clujului! CFR nu vinde bilete la tribune
Clubul de fotbal CFR a anunţat pe site-ul oficial faptul că nu va pune în vânzare bilete la cele două tribune ale stadionului din cartierul Gruia la derby-ul de luni.

Se anunţă din nou un derby de Cluj cu tribune aproape goale. Bilete se vând doar la peluze, iar la tribunele I şi II vor lua loc doar abonaţii. Tichetele pentru galeria "şepcilor roşii" vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei în peluză, sector 28, şi se vor vinde numai în ziua meciului, între orele 10.00 şi 18.00.

Fiecare persoană va putea cumpăra un singur bilet, pe baza cărţii de identitate.

"Ne cerem scuze tuturor celor care ar fi dorit sa achiziţioneze bilete la tribune. Am considerat necesare aceste măsuri în lumina evenimentelor din anii trecuţi. Aceste decizii au fost luate pentru a asigura siguranţa spectatorilor (abonaţi) şi a jucătorilor", este mesajul de pe site-ul oficial al clubului CFR Cluj.

Derby-urile clujene au făcut istorie. Fanii Universităţii s-au plâns de mai multe ori de tratamentul de care au avut parte în deplasaraea din Gruia.

În 2004, când scorul a fost 1-0 pentru feroviari, prin golul lui Oncică, suporterii „alb – negrilor” au fost lăsaţi extrem de greu să intre pe stadion. Cum la ora meciului erau doar câţiva fani ai studenţilor în tribune, jucătorii au întârziat începerea jocului cu 15 minute.

În ediţia de campionat 2010 – 2011, în care meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, suporterii ceferişti au reuşit să îi domine fonic pe cei ai lui “U” datorită faptului că au fost conectaţi la sistemul audio din incinta stadionului. Fanii feroviarilor s-au auzit în boxele stadionului, dominându-i pe cei ai “studenţilor”. 

La partida din 19 noiembrie 2011, terminată cu victoria "alb - vişiniilor, 3 la 1, conducerea celor din Gruia a fixat nişte preţuri uriaşe la bilete. Cel mai ieftin bilet a putut fi cumpărat la preţul de 150 de lei, iar cel mai scump a costat 250 de lei.  

La ultimul meci la care clubul feroviar nu a pus nici o piedică susţinătorilor Universităţii, unii dintre aceştia au avut un comportament huliganic şi au spart o toaletă de la stadion.

Comenteaza