Promovarea directă, obiectivul lui Denis Ispas: “Am greși dacă ne-am gândi la baraj”

Promovarea directă, obiectivul lui Denis Ispas: “Am greși dacă ne-am gândi la baraj”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central a fost cel care a dat semnalul revenirii Universității Cluj în partida câștigată în fața Concordiei Chiajna.

Autor al unui gol de la 40 de metri în partida din cea de-a 5-a etapă a play-off-ului ligii secunde, Denis Ispas este cu gândul la promovarea directă. Stopperul le-a transmis un mesaj clar adversarilor care urmează să vină pe Cluj Arena.

“Am trecut de serie de meciuri în deplasare, am revenit pe teren propriu și ne dorim să obținem maximum din toate. Noi nu jucăm la egal și mă bucur că măcar noi ne facem treaba.

Slobozia și-a menajat 7 jucători și apoi vin să își dea viața cu noi. Îi așteptăm aici. La fel și pe Hermannstadt, i-am învins o dată, am făcut un egal și îi așteptăm.

La gol mi-am spus să încerc, nu am avut presiune din partea adversarilor și mi-a ieșit. Mă bucur că am putut să îmi ajut colegii.

Asta e cel mai important, am luat cele trei puncte, mergem acasă liniștiți și așteptăm să se umple stadionul ca să învingem Petrolul. Noi ne gândim să promovăm direct și am greși dacă ne-am gândi la baraj”, a declarat fundașul.

Pentru Universitatea Cluj urmează jocul de pe teren propriu împotriva Petrolului Ploiești, care e programat marți, 26 aprilie, de la 19:00.

Comenteaza