Programul primelor partide din semifinalele Ligii Naționale. Când se joacă U-BT - Rapid

Programul primelor partide din semifinalele Ligii Naționale. Când se joacă U-BT - Rapid
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României va întâlni formația din capitală în penultimul act al play-off-ului.

După ce a trecut în minimum de meciuri de SCM U Craiova, U-BT se duelează cu Rapid în semifinalele Ligii Naționale. "Studenții" vor avea avantajul terenului propriu, primele două partide urmând să se dispute în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Programul primelor meciuri din semifinala Ligii Naționale:

  • Meciul I – Marți, 25 aprilie – Sala Sporturilor “Horia Demian” – 19:00
  • Meciul II – Joi, 27 aprilie – Sala Sporturilor “Horia Demian” – 17:00

Vești bune pentru fani. Vor putea participa atât la baschet, cât și la fotbal

Cel de-al doilea meci al seriei a fost programat inițial de la aceeași oră cu duelul dintre Universitatea Cluj și UTA, din semifinalele Cupei României. Totuși, U-BT a anunțat că a făcut demersuri către Federație și deținătorii de drepturi pentru modificare orei de start. Așadar, fanii clujeni vor avea posibilitatea de a susține ambele echipe în 27 aprilie.

"Pe lângă programul evenimentelor din BTarena și Sala Sporturilor “Horia Demian”, modificările sunt realizate în conformitate cu aprobările venite din partea Federației Române de Baschet, precum și cu disponibilitatea echipei adverse. Totodată, programul jocurilor din semifinale trebuie să coincidă cu posibilitatea televiziunilor de a oferi transmisiuni în direct.

Pe de altă parte, meciul II cu Rapid a fost programat inițial joi, la ora 19:00, în același timp cu partida de fotbal dintre FC Universitatea Cluj-Napoca și UTA Arad.

U-Banca Transilvania face precizarea că a trimis încă de anul trecut o adresă oficială către televiziuni, pentru a solicita programarea meciurilor de baschet la ore diferite față de partidele de fotbal jucate acasă de Universitatea Cluj-Napoca.

În urma unei noi solicitări a clubului nostru către Federaţia Română de Baschet şi DigiSport, s-a decis ca meciul de baschet să demareze la ora 17:00, astfel încât suporterii să poată ajunge și la stadion", a anunțat U-BT Cluj.

Comenteaza