Programul campioanei U-BT din Europe Cup. Primul meci se joacă la Cluj

Programul campioanei U-BT din Europe Cup. Primul meci se joacă la Cluj
U-BT va debuta săptămâna viitoare în grupele Fiba Europe Cup. Campioana României va evolua la Cluj împotriva formației turce Istanbul BBSK.

Partida va avea loc miercuri, 18 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Horia Demian. Din grupa clujenilor mai fac parte Lukoil Academic (campioana Bulgariei) și Dinamo Tbilisi (campioana Georgiei). Primele două clasate se vor califica în faza a doua a grupelor Fiba Europe Cup.

Antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan, se așteaptă la dueluri tari. "E o grupă interesantă, cu trei campioane naționale - Lukoil Academic, Dinamo Tblisi și noi. Aseară (joi - n. red.) am aflat și ultimul adversar din grupa E, Istanbul BBSK. Este o formație cu jucători din naționala Serbiei, a Sloveniei, un lituanian și doi jucători americani experimentați", a spus Silvășan, pe site-ul clubului.

Campioana României a ajuns în grupele Fiba Europe Cup după eliminarea din turul 2 preliminar al Champions League. ”Studenții” au fost învinși de nemții de la Ludwigsburg în ambele manșe (72-78/77-88).

Programul campioanei U-BT în grupa E:

Miercuri, 18 octombrie:
U-Banca Transilvania - Istanbul BBSK (ora 19.00, la Sala Sporturilor "Horia Demian")

Miercuri, 25 octombrie:
Dinamo Tblisi - U-Banca Transilvania

Miercuri, 1 noiembrie:
Lukoil Academic - U-Banca Transilvania

Miercuri, 8 noiembrie:
Istanbul BBSK - U-Banca Transilvania

Miercuri, 15 noiembrie:
U-Banca Transilvania - Dinamo Tblisi

Miercuri, 6 decembrie:
U-Banca Transilvania - Lukoil Academic

Comenteaza