Problemele financiare cu care s-a confruntat Iordănescu la CFR. Clubul nu i-a plătit chiria timp de câteva luni

Problemele financiare cu care s-a confruntat Iordănescu la CFR. Clubul nu i-a plătit chiria timp de câteva luni
| Foto: digisport.ro

Antrenorul de 42 de ani s-a despărțit de formația din Gruia după doar 6 luni, deși a cucerit titlul în Liga 1 și Supercupa României alături de “feroviari”.

În ciuda trofeelor obținute, Edi Iordănescu a decis să se despartă de CFR Cluj după finalul sezonului. Decizia a fost una surprinzătoare, însă în spatele ei au stat mai multe probleme cu care s-a confruntat tehnicianul.

Pe lângă nemulțumirile lui Iordănescu Jr. față de atitudinea patronului Nelu Varga, clubul din Gruia se confruntă și cu probleme financiare. Potrivit Prosport, la sosirea la Cluj antrenorul și-ar fi plătit chiria din proprii bani, iar în următoarele luni, formația clujeană nu a achitat niciun ban către proprietarul locuinței.

În plus, jucătorii campioanei au restanțe salariale de 3 luni, iar Edi Iordănescu nu a vrut să garanteze un loc în grupele cupelor europene, având în vedere situația financiară.

În cel de-al doilea mandate al său în Gruia, Iordănescu Jr. i-a condus pe “feroviari” în 30 de partide, reușind să obțină 21 de victorii și 5 remize.

Comenteaza