Probleme din conducerea CFR-ului afectează și lotul. Arlauskis ar putea pleca mai devreme din Gruia

Probleme din conducerea CFR-ului afectează și lotul. Arlauskis ar putea pleca mai devreme din Gruia
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Deși era de așteptat ca lituanianul să încheie sezonul în tricoul campioanei, plecarea lui Marian Copilu din conducerea clubului din Gruia ar putea grăbi și plecarea portarului.

Suspendarea campionatului din cauza crizei provocate de noul coronavirus pare să fi generat probleme serioase în interiorul clubului clujean. Alin Minteuan duce un adevărat război cu oficialii campioanei, în urma unor neînțelegeri financiare, în timp ce Marian Copilu, “creierul” din spatele strategiei CFR-ului din ultimii ani a părăsit și el clubul din Gruia. Ieșirea din scenă a lui Marian Copilu ar putea atrage și o plecare prematură a lui Giedrius Arlauskis, cel care a spus că va continua la CFR Cluj doar dacă oficialul campioanei va rămâne alături de “feroviari”.

“Pentru mine contează multe chestii. Eu gândesc un pic diferit, sunt un pic «nebun». Depinde foarte mult de ce găsesc la Cluj. Contează o persoană care e foarte importantă pentru mine. Dacă persoana aia nu va continua la CFR, nu voi continua nici eu. Nu e Dan Petrescu, e vorba de Marian Copilu”, a spus Arlauskis pentru Digisport în 20 aprilie.

Comenteaza