Video Primele impresii ale lui Masoero după transferul la "U" Cluj. Mesajul argentinianului pentru suporteri

Primele impresii ale lui Masoero după transferul la "U" Cluj. Mesajul argentinianului pentru suporteri
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 28 de ani s-a alăturat "studenților" după ce a petrecut ultimele două sezoane în prima ligă din Rusia.

Prezentat oficial de curând, Lucas Masoero a oferit primele impresii în urma transferului la Universitatea Cluj. Apărătorul central susține că și-a dorit cu insistență să părăsească Rusia și se bucură că s-a alăturat "studenților".

"Mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit ca eu să ajung la acest club, senzațiile sunt foarte bune. Ceea ce am văzut până acum despre club arată foarte interesant, orașul e foarte frumos, oamenii sunt foarte calzi. A fost foarte plăcut să ajung aici.

Eram în Rusia de doi ani și era o situație ciudată. Am vrut să plec din acea țară, mi-am dorit să fiu mai mult în contact cu tipul de oameni pe care i-am găsit aici. Situația complicată de acolo m-a făcut să iau o decizie dincolo de aspectele sportive și economice", a explicat Lucas Masoero.

Stopperul argentinian a apucat să discute cu Ioan Ovidiu Sabău înainte de a semna contractul cu o echipa clujeană și e încântat de posibilitatea de a colabora cu tehnicianul.

"Am vorbit cu antrenorul în ziua meciului cu Poli Iași. L-am întâlnit, l-am salutat. Vorbește italiană și eu vorbesc un pic. Am o impresie bună despre el, e un om deștept. Din ce mi-a spus îi place mult fotbalul. Așa că aștept cu nerăbdare să joc cu Universitatea Cluj", a dezvăluit fundașul.

Lucas Masoero, impresionat de fanii Universității Cluj

Argentinianul a participat la prima parte a meciului cu Politehnica Iași, disputată duminică și s-a îndrăgostit de suporteri. Stopperul a comparat atmosfera de pe Cluj Arena cu cea din America de Sud și a transmis și un mesaj fanilor.

"Duminică am fost la meci și într-adevăr a fost incredibil. Nu a fost un meci care să atragă multă atenție. Am jucat cu o echipă care era în zona de jos a clasamentului, dar am văzut atât de mulți oameni, să aud cântecele, a fost altceva.

Pentru mine a fost ceva sud-american. De asta aveam nevoie. Vreau să le spun fanilor că pot sta liniștiți. Eu și colegii mei vom da tot ce avem mai bun. Vom duce clubul mai departe, acolo unde îi este locul. Să continue să aibă încredere în noi, așa cum au avut în aceste meciuri", spune argentinianul.

Comenteaza