Video Primele impresii ale celui mai important transfer al verii în Gruia: “Dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Mă bucur să fiu aici”

Primele impresii ale celui mai important transfer al verii în Gruia: “Dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Mă bucur să fiu aici”
| Foto: captura video

Mijlocașul belgian, Anas Tahiri, a vorbit pentru prima dată de la sosirea în România despre transferul său, dar și despre obiectivele pe care vrea să le îndeplinească alături de “feroviari”.

CFR Cluj a obținut semnătura căpitanului celor de la RKC Waalwijk, iar mutarea a fost una care l-a încântat pe Marius Șumudică. După primele ședințe de pregătire alături de noii săi colegi, Anas Tahiri a vorbit despre transferul său la formația din Gruia.

”Sunt foarte fericit să fiu aici. Sper că va urma un sezon foarte bun pentru noi. Știam deja despre CFR Cluj, dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Toată lumea știe că CFR e o echipă mare, așa că mă bucur să fiu aici.

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult posibil, să am evoluții bune. Cred că sunt un jucător tehnic, îmi place să joc combinativ, îmi place să dau ultima pasă. Asta sper să aduc și la CFR Cluj”, a spus Anas Tahiri.

În sezonul prececent, belgianul de 26 de ani a evoluat în 33 de partide în Eredivisie, a înscris un gol și a oferit 4 pase decisive.

Comenteaza