Foto Primele imagini de la reunirea Universității Cluj. Muțiu și Rus s-au antrenat alături de noii colegi

Primele imagini de la reunirea Universității Cluj. Muțiu și Rus s-au antrenat alături de noii colegi
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două noi achiziții ale “Șepcilor roșii” au s-au aflat printre jucătorii prezenți la primul antrenament după perioada de izolare.

După o lungă absență cauzată de pademia de coronavirus, fotbaliștii Universității Cluj au revenit în teren. De la primul antrenament au lipsit jucătorii ale căror contracte sau împrumuturi au expirat, precum Rareș Takacs sau Cosmin Dur-Bozoancă, dar au fost prezenți și cele două noi achizții, portarul Vlad Muțiu și mijlocașul Laurențiu Rus. Alături de lotul condus de Adrian Falub au fost prezenți și mai mulți juniori crescuți în academia clubului.

Vlad Muțiu a oferit primele impresii după reunire. “M-am simțit foarte bine la primul antrenament. Am fost primit bine de băieți și sper ca în noul sezon să facem o treabă foarte bună. Se vede la toată lumea perioada fără antrenamente, va fi o perioadă mai lungă de acomodare, dar sperăm să trecem repede peste ea. Îmi doresc în primul rând să formăm un grup puternic și să atacăm  promovarea. ȘI suporterilor le este dor de fotbal și sper să ne vedem la stadion cât de repede și în număr cât mai mare”, a declarat portarul.

La rândul său, Laurențiu Rus a vorbit despre revenirea alături de “U” Cluj. ”A fost un antrenament de adaptare, un antrenament cu zâmbetul pe buze. I-am găsit pe băieți fericiți că s-au întors în iarbă. E un început de pregătire, o luăm pas cu pas, important e să fim sănătoși. A fost greu fără fotbal, cred că ne-a lipsit tuturor și s-a văzut entuziasmul încă de la prima mișcare. O luăm pas cu pas, trebuie să avem rezultate bune în amicale și la campionat ne vom gândi când va începe”, a spus mijlocașul.

Unul dintre jucătorii importanți din ultimele sezoane, Cristian Gavra a vorbit despre obiectivele echipei. ”Mă simt foarte bine, mai ales că mi-am revăzut colegii, ne-am întâlnit cu staff-ul și dăm drumul la treabă. A fost foarte greu în perioada de pauză pentru că nu am avut acces la facilități, sală de forță. Ne-ma pregătit prin parc, dar acum mă bucur că suntem din nou în iarbă și pregătim noul sezon.

Știu că ultimele două sezoane nu au fost la nivelul așteptărilor, sper ca Universitatea să ajungă în prima ligă. Vrem să muncim și să arătăm pe teren că merităm să fim în Liga 1. Suporterii să fie alături de noi, chiar dacă în ultimele sezoane i-am cam dezamăgit. Eu am încredere în echipa asta că va ajunge din nou în Liga 1”, a explicat jucătorul.

Comenteaza