News alert Primele imagini cu patronul CFR-ului. Edi Iordănescu l-a desconspirat

Primele imagini cu patronul CFR-ului. Edi Iordănescu l-a desconspirat
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Au apărut primele fotografii cu cel care conduce echipa din Gruia.

Demis după doar trei meciuri de la CFR, Edi Iordănescu l-a identificat în direct pe patronul echipei clujene, un personaj care a stat ascuns de la preluarea clubului și până în prezent.

Antrenorul admite că nu are nicio problemă personală cu cel care îi conduce pe “feroviari”. “Este o persoană cu principii, o persoană de calitate, dar o persoană care cred că a fost influenţată. După ce am căzut de acord în privinţa rezilierii, domnul Varga m-a sunat şi m-a rugat să nu mai plec. Să renunţ la acea clauză şi să rămân în continuare”

“E un om pe care l-a prins microbul foarte tare şi se implică foarte mult în fotbal. Câştigarea campionatului i-a dat foarte mult elan, a investit foarte mult. A luat clubul într-un moment foarte dificil, a trecut peste insolvenţă şi a îndreptat echipa din nou spre performanţă. E adevărat, însă, că toate acestea s-au făcut cu o viziune pe termen scurt. Dacă am ceva să-i reproşez patronului este că s-a lăsat influenţat şi prins prea mult de fenomen”, a declarat Iordănescu pentru Telekom Sport. 

Poza noua 15.08.2018

Patronul CFR-ului, Nelu Varga foto: Telekom Sport

Comenteaza