Primele declarații ale noilor jucători de la “U” Cluj: “Îmi doresc foarte mult să îi facem pe suporteri fericiți la cât mai multe meciuri”

Primele declarații ale noilor jucători de la “U” Cluj: “Îmi doresc foarte mult să îi facem pe suporteri fericiți la cât mai multe meciuri”

Mijlocașul Cristian Balgiu și atacantul Albert Voinea au oferit primele impresii după ce transferul lor la formația clujeană a devenit oficial.

Universitatea Cluj a început campania de achiziții, iar primele două mutări sunt în compartimentul median, respectiv cel ofensiv. Cristian Balgiu și Albert Voinea se vor alătura “studenților” și speră să ajungă alături de echipa clujeană în prima ligă.

“Sunt foarte fericit că am semnat cu “U” Cluj, sunt foarte onorat. Sper ca totul să decurgă în cotinuare la fel și să reușim lucruri frumoase împreună. Primul obiectiv e să ne clasăm pe un loc promovabil, iar în plan secundar îmi doresc să marchez cât mai multe goluri. Așa îmi pot ajuta și echipa să fie cât mai aproape de obiectiv.

Îmi doresc foarte mult să îi facem pe suporteri fericiți la cât mai multe meciuri. În momentele grele să rămână alături de noi. Două culori o singură iubire, doar alb și negru ne aduce fericire! Sunt perseverent, ambițios și un coleg de nădejde. Îmi place unitatea, sper să formăm un grup foarte frumos și, împreună cu staff-ul, conducerea și fanii, să reușim îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Albert Voinea.

“Stadionul este foarte frumos, ne-am angrenat la un proiect foarte greu, dar sperăm să rezolvăm situația și să promovăm în sfârșit în Liga 1. Ne bucurăm de niște supoteri fanatici, care sunt aproape de echipă. Nu pot să promit că vom promova, dar pot să promit că voi da totul pentru echipă și sper să aducem cât mai multe victorii. Sunt un jucător care cară pianul, nu cântă la el. Un jucător care muncește pentru echipă și încearcă să lupte pentru fiecare minge”, a spus și Cristian Balgiu.

Comenteaza