Video Primarul, entuziasmat de golul marcat de "U" la Sibiu: "Combinația Nistor-Popa e de generic. Îmi aduceam aminte de Ronaldinho și Messi"

Primarul, entuziasmat de golul marcat de "U" la Sibiu: "Combinația Nistor-Popa e de generic. Îmi aduceam aminte de Ronaldinho și Messi"
| Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Emil Boc i-a comparat pe cei doi "studenți" cu doi dintre cei mai spectaculoși fotbaliști din istoria fotbalului.

Universitatea Cluj a obținut un punct pe terenul celor de la Hermannstadt, după ce a înscris golul egalizator la ultima fază a întâlnirii. Dan Nistor a pasat decisiv pentru Daniel Popa, care a semnat o reușită extraordinară, care l-a încântat peste măsură pe Emil Boc.

Edilul a comparat faza reușită de cei doi cu cele reușite de Ronaldinho și Lionel Messi la Barcelona, la începuturile carierei argentinianului.

"Acea combinație Nistor-Popa e de generic. Îmi aduceam aminte de Ronaldinho și Messi. Ronaldinho l-a lansat pe Messi și așa i-a pasat pentru unul dintre primele goluri la Barcelona. Asta arată talent, chimie între jucători și ce a reușit să creeze Neluțu Sabău.

E viață grea pentru Universitatea acum. Avem meciul cu Petrolul, două meciuri cu Oțelul la Galați. Dorinel Munteanu e o nucă tare, are o tenacitate extraordinară.

Să nu neglijăm valoarea colectivă a Oțelului. Dacă aș fi fost antrenor pentru o zi, aș fi făcut precum Dorinel, i-aș pune să alerge non-stop", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza