Prima victorie pentru U-BT în cantonamentul din Serbia: "Ne dorim să fim mai buni și să rămânem sănătoși"

Prima victorie pentru U-BT în cantonamentul din Serbia: "Ne dorim să fim mai buni și să rămânem sănătoși"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României a câștigat cel de-al doilea amical al verii, scor 82-72, împotriva polonezilor de la Sponjia Stargard.

Al doilea meci de pregătire din Serbia a adus și primul succes pentru U-BT. "Studenții" s-au impus la 10 puncte diferență împotriva polonezilor de la Sponjia Stargard, spre bucuria lui Mihai Silvășan, care a apreciat progresul elevilor săi față de primul amical.

"Un al doilea meci mai reușit decât primul. Am fost mai constanți în execuția lucrurilor pe care ni le-am propus, obținând victoria. Cred că este un pas înainte pentru noi în pregătire, dar este de abia al doilea meci.

Fiecare partidă de pregătire este foarte importantă pentru a deveni mai buni. Asta ne dorim în perioada de pregătire, să fim mai buni și să rămânem sănătoși. Îi așteptăm și pe băieții care lipsesc și mergem mai departe", a declarat Mihai Silvășan.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Stefan Bircevic (20 de puncte, 3 recuperări), urmat de Emanuel Cățe (13 puncte, 8 recuperări) și Jordan Taylor (13 puncte, 5 pase decisive).

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează un nou joc de pregătire, împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad.

Comenteaza