Prima reacție din tabăra Universității Cluj despre posibila plecare a lui Tamaș: “S-a format o relație specială, nu cred că banii ar putea să facă diferența”

Prima reacție din tabăra Universității Cluj despre posibila plecare a lui Tamaș: “S-a format o relație specială, nu cred că banii ar putea să facă diferența”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul fundaș este dorit în Liga 1 de FC Voluntari, însă oficialii “Șepcilor roșii” sunt convinși ca fotbalistul va rămâne alături de formația condusă de Costel Enache.

Transferat surprinzător la începutul sezonului, Gabi Tamaș a impresionat în prima parte a stagiunii în tricoul Universității Cluj. Stopperul și-a demonstrat calitățile de lider și faptul că poate juca fără probleme la un nivel superior eșalonului secund.

Recent, Ioan Andone, președintele lui FC Voluntari a vorbit despre interesul clubului ilfovean pentru Tamaș. Cu toate că o revenire în Liga 1 ar putea fi tentantă pentru jucător, oficialul “Șepcilor roșii”, Daniel Stanciu, susține că s-a creat o relație specială între fotbalist și Universitatea Cluj.

“Tentantă e orice ofertă bună care vine pentru un jucător, dar cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj s-a format o relație specială. A surprins când a venit la Cluj. Ne dorim cu toții să ducem acest club în Liga 1. Ambiția asta e ceva special, nu cred că banii ar putea să facă diferența, cel putin în acest moment.

El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu, dar sunt convins că va rămâne la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Contează foarte mult ce face pe teren și în afara lui”, a declarat Daniel Stanciu la Digisport.

Comenteaza