Prima reacție din tabăra Sănătății Cluj, după tragerea la sorți a Cupei României. “Petrolul va fi mult mai atentă cu noi”

Prima reacție din tabăra Sănătății Cluj, după tragerea la sorți a Cupei României. “Petrolul va fi mult mai atentă cu noi”
| Foto: Mediafax

Formația din Liga 3 va evolua în optimile competiției împotriva unei dintre favoritele la promovarea în elita fotbalului românesc.

Echipa care de-a lungul timpului a eliminat din Cupa României UTA sau Gaz Metan Mediaș și a evoluat împotriva celor de la Dinamo și de la FCSB, Sănătatea Cluj, a reușit cea mai mare surpriză din actualul sezon. “Virușii verzi” au învins chiar deținătoarea trofeului, Viitoul Constanța, după 1-0 pe Cluj Arena.

Acum, elevii lui Csaba Kis și Dan Matei vor da peste un nou adversar puternic, dar care vine din Liga 2. Este vorba despre Petrolul Ploiești, formație ce se află printre favoritele la promovarea în primul eșalon.

Fundașul Ionuț Rada a vorbit despre duelul cu “lupii galbeni”. “Toată lumea se gândește acum că va fi mai ușor dacă am trecut de Viitorul, dar Petrolul va fi mult mai motivată, mai atentă. E vorba și de respectul adversarului. Și eu, când întâlneam echipe din Liga 3 sau Liga 4 mă gândeam că meciul este câștigat dinainte. Petrolul va fi mult mai atentă cu noi. Lumea ne va lua mult mai în serios, de acum.

Petrolul se luptă să revină pe prima scenă. Ei au un antrenor care încearcă să îi pună pe picioare, pentru că au avut rezultate oscilante. I-am văzut cu Universitatea, când au pierdut cu 4-0, dar, așa cum am spus, Petrolul va fi mai atentă decât Viitorul”, a spus stopperul, pentru Prosport.

Comenteaza